Full-service ICT partner

Informatie. Communicatie. Technologie. ICT, een onmisbaar fenomeen voor ieder bedrijf, wat probleemloos en altijd moet werken. Als full-service ICT partner biedt Rods u alle facetten in de automatisering en ICT gerelateerde zaken om dit mogelijk te maken. En meer!

Welke diensten kunt u van ons verwachten

Door al meer dan 25 jaar bedrijven te begeleiden in de digitale wereld kan Rods u naast ICT-diensten een breed palet aan gerelateerde diensten aanbieden op het gebied van draadloze netwerken, websites bouwen, social media, cloud computing, printoplossingen en nog veel meer. 

Draadloze netwerken

Zowel op kantoor als thuis maar ook bij evenementen is een draadloos netwerk onmisbaar. Wij verzorgen deze al ruim 15 jaar met veel toewijding en overtuiging (altijd eerst op test uitproberen alvorens over te gaan op aanschaf van de netwerk onderdelen)

Cloud oplossingen

Office 365 kennen we inmiddels allemaal wel, maar ook oplossingen voor beveiligd backuppen in de cloud, servers in de cloud, of je beelden van de voordeur bel in de cloud, Rods weet alle cloud hoeken te vinden en voor uw uitdaging optimaal te gebruiken.

Websites bouwen

Of het nu om WordPress, Joomla!, Magento of zelfs AI websites zoals The Grid gaat, we zijn volledig op de hoogte,  bouwen en onderhouden deze al jaren voor onze klanten (of gewoon uit plezier voor ons eigen vrijwilligers netwerk). Geen uitdaging te digitaal voor ons.

Huis automatisering

De gemiddelde Nederlander wil tegenwoordig comfort, gemak, zich veilig voelen in eigen huis en besparen op energie. Het liefst willen zij daar zelf geen tijd aan besteden om het te realiseren, omdat ze er geen tijd voor hebben of omdat het hun vakgebied niet is. Ze denken dat Huisautomatisering een product is dat voor een gemiddeld huishouden niet betaalbaar is. Dit is echter gedateerd, Huisautomatisering is voor ieder huishouden betaalbaar! Onze eigen huizen zijn daar voorbeelden van. Kom het bekijken en beleven.

Camera bewaking

Rondom uw woning of bedrijfspand camera’s plaatsen wordt al vaak uitgevoerd, maar om de slimme camera’s van de voordeur bel, intercom op de poort, baby monitor of eender welke camera, te combineren in 1 omgeving of zelfs elkaar aan te laten sturen dat kan Rods voor u onderzoeken en mogelijk maken. We kijken naar u als gebruiker en niet vanuit de hardware of er iets makkeljk werkt of niet. En gaan we de beelden in de cloud bewaren of binnen je eigen netwerk hangt af van je eigen wens van veiligheid.

Hardware en software

Rods kan alle mogelijke hard- en software levern die je van een full service ICT bedrijf verwacht (en meer). Laptops, twee-in-een, vaste pc’s, servers en op maat gemaakte game pcs. Alle aspecten van soft- en hardware worden door ons begrepen en kunnen vertaald worden naar jullie uitdaging. We komen vrijblijvend langs en zullen (vrijblijvend) informatie verschaffen over de oplossing(en) die we mogelijk bij jullie uitdaging vinden passen. Alles zo gedetailleerd mogelijk zodat jullie een goede keuze kunnen maken.

Bent u benieuwd wat Rods voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij beloven dat u aangenaam verrast zult zijn naar de betaalbare mogelijkheden die Rods ook voor uw bedrijf kan realiseren.

%

We zijn pas tevreden als u dat ook bent

Wat is uw ICT uitdaging?

We horen het graag, neem contact met ons op.

T: 06 511 43 109

W: Whatsapp ons

M: [email protected]

Contact

Egyptische dijk 15
5531NE Bladel
IBAN NL24ABNA0449512096
KvK 17161024 0000
Alle deelnemers van ICTWaarborg hanteren voor consumenten de Algemene Voorwaarden van ICTWaarborg.