Glasvezel komt 

U heeft vast het goede nieuws al gehoord: ook in Bladel, Hapert, Casteren, Netersel en Hoogeloon komen supersnel glasvezel internet aansluitingen! En je kunt mee doen aan deze versnelling van je connectie met de digitale wereld.

Wat is glasvezel internet eigenlijk?

Glasvezel is de nieuwste en meest toekomstbestendige verbinding voor thuisinternet. Door middel van een flinterdunne draad van glas wordt het internet (en TV) signaal naar uw huis verzonden door snelle lichtsignaaltjes. Hierdoor kunnen, sneller dan bij traditionele technieken zoals coax en adsl, flinke hoeveelheden data worden verstuurd.  En dat heeft heel wat voordelen voor jou als gebruiker!

Wat wordt er dan allemaal beter als ik glasvezel internet neem?

Zeker nu we heel veel thuiswerken, in de cloud werken, videobellen en online vergaderen wil je dat je een goede en stabiele internetverbinding hebt. Glasvezel biedt dat, zowel download als upload. Bij glasvezel zijn deze snelheden namelijk gelijk. Jouw upload wordt dus sowieso veel sneller ten opzichte van je huidige provider! 
De mogelijkheden van glasvezel zijn een stuk groter dan die van andere internet-technieken. Hiermee weet je dus zeker dat je niet alleen vandaag, maar ook de komende jaren voorzien bent van een toekomst-vast internetsignaal. Waar ADSL maximaal 0,2 Gig kan leveren (en dat in theorie) en Coax tot 1 Gig (in onze plaatsen zelfs maar 600 Mbps) levert glasvezel nu al abonnementen met snelheden tot maar liefst 8 Gig (8000 Mb) per seconde. En het mooie is: als je voor glasvezel kiest behoud je natuurlijk jouw huidige ADSL- en Coax aansluiting. Er is dus altijd een mogelijkheid om weer terug te stappen naar deze verbindingen. Maar je zorgt dus wél voor meer keuzemogelijkheden voor jouw huis.  Voor de gamers onder ons: de ping-rate is superlaag dus je hebt nog snellere responstijden tijdens het online gamen.

Waarom juist nu overstappen?

Op dit moment is er een vraagbundeling gaande. Dat betekent dat je binnen deze periode sowieso geen aansluitkosten t.w.v. € 650 hoeft te betalen als je je bij één van de providers aanmeldt voor een jaarcontract. Natuurlijk ga je pas betalen als de glasvezel aansluiting aangelegd is en je de lijn kunt gebruiken. Daarnaast hebben de providers op dit moment superscherpe aanbiedingen. Wat dacht je van 1 Gbps internet mét supercomplete installatie én Wifi door het hele huis voor maar € 45? Of Internet en Televisie de eerste zes maanden voor maar € 35 per maand (daarna vanaf € 52,95)?

Maar ook na een actieperiode betaal je in veel gevallen een vergelijkbaar maandbedrag voor glasvezel ten opzichte van coax of ADSL. Dus voor hetzelfde geld heb je een betere en snellere verbinding. Maak gerust een afspraak met Rods voor een persoonlijk gesprek én eventueel een berekening.

Dus wacht niet langer en ga mee naar de internetverbinding van vandaag én morgen!

DELTA

Bij DELTA ontvangt je een installatie tot in de nok inclusief een goed wifi netwerk door het hele huis op drie verdiepingen via een mesh-systeem. Daarnaast heb je al 1 Gig (1000 Mbps!) internet voor de messcherpe prijs van maar € 45 per maand voor het eerste jaar. Dat is een baanbrekend scherp tarief voor dit pakket! En iedere maand kun je je pakket zelf aanpassen, zowel omhoog als omlaag. Dat is pas Flex!

Caiway

Bij Caiway betaal je de eerste zes maanden € 35 voor jouw Internet of Internet & TV pakket (daarna vanaf € 52.95 voor Internet & Televisie) én kun je kiezen voor twaalf maanden ESPN Compleet voor maar € 5 per maand. Het eerste jaar krijg je bovendien drie slimme Wifi punten gratis in bruikleen (daarna € 3 per maand) voor een slim bekeken Wifi dekking in huis.

Meer weten?

Overstappen is niet eng. Rods kan jou hierin goed begeleiden en jouw vragen beantwoorden. Daarnaast kunnen we je helpen een keuze te maken uit de verschillende aanbieders. Dus twijfel niet en neem gerust even contact met ons op. Wij staan tijdens onze openingstijden klaar voor u!

Stap over naar de toekomst

Waarom zou u voor hetzelfde geld niet voor een veel beter en stabieler product gaan? Meld je aan via rods.nl en kies voor de toekomst!

Ron Hoskens
Eigenaar Ron’s Digitale Service en fervent fan van Glasvezel

%

We zijn pas tevreden als u dat ook bent

Wat is uw ICT uitdaging?

We horen het graag, neem contact met ons op.

T: 06 511 43 109

W: Whatsapp ons

M: [email protected]

Contact

Egyptische dijk 15
5531NE Bladel
IBAN NL24ABNA0449512096
KvK 17161024 0000
Alle deelnemers van ICTWaarborg hanteren voor consumenten de Algemene Voorwaarden van ICTWaarborg.